Ontdek de nieuwe Beleefbon: hét perfecte geschenk voor iedereen!

De Brasschaatse Beleefbon steekt in een nieuw kleedje ©gemeente Brasschaat

Brasschaat lanceerde op 3 oktober haar nieuwe Beleefbon. Met deze cadeaubon geef je niet alleen een geschenk, maar steun je ook onze lokale economie en ondernemers. De nieuwe Beleefbon steekt bovendien in een nieuw jasje en blijft hét ideale geschenk voor iedereen. Hij vervangt de vorige Brasschaatse Kadobon die al dateert van 2015. 

Het platform achter de Beleefbon is vernieuwd. De gemeente werkt hier nu samen met Gift2Gift uit Schoten. De nieuwe firma is actief in 37 steden en gemeenten en ondersteunt maar liefst 3 750 handelaars via hun platform.

Door te werken met dit nieuwe platform is het nu mogelijk om zelf het gewenste bedrag van de bon te bepalen, er zijn dus geen vaste bedragen meer. Bovendien ben je ook niet meer verplicht het ganse bedrag op de bon in 1 keer op te maken, dat kan voortaan in stukjes gebeuren.
Wil je weten hoeveel euro er nog resteert op je Beleefbon, dat kan je makkelijk valideren op https://www.brasschaat.be/validatie-beleefbon.
De Beleefbon kan je digitaal of fysiek krijgen. De huidige kadobon kan nog steeds gebruikt worden zolang hij geldig is. Omruilen voor de Beleefbon is niet nodig.

De nieuwe Beleefbon kan je nog steeds kopen in de bibliotheek of aan het onthaal van het gemeentehuis maar voortaan ook online via https://www.brasschaat.be/beleefbon of bij parfumerie Simonne (Kapelsesteenweg 372). Handelaars die lid zijn van winkeliersvereniging ‘Samen Mariaburg’ maar in Ekeren gevestigd zijn, kunnen ook deelnemen aan de Beleefbon.

Alle info over de nieuwe Beleefbon vind je op https://www.brasschaat.be/beleefbon

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *