Prijswinnaars spaarkaartactie gelauwerd

De prijswinnaars Marc Leemans en Jozef Chapel

EKEREN – De jaarlijkse spaarkaartactie van het district, in nauwe samenwerking met middenstandsvereniging Ekeren Winkeldorp, spoort bewoners aan om boodschappen vooral lokaal te doen en daarbij gebruik te maken van fiets of van te voet te komen winkelen.  Vandaar dus de slogan “In Ekeren winkel ik met mijn …”

De klanten moesten zo veel mogelijk volle spaarkaarten verzamelen door aankopen te doen bij 41 deelnemende handelaars en dat is redelijk massaal gebeurd : bijna 2000 kaarten werden ingezameld.  Daar werden 132 kaarten uitgeloot die een prijs zouden winnen en uit dat aantal werden nog eens 40 kaarten geloot waarvan de inbrengers werden uitgenodigd op kasteel Veltwijck om op donderdag 19 september te vernemen welke prijs zij gewonnen hadden.

Districtsschepen Marc Elseviers, o.m. bevoegd voor lokale economie, nam de honneurs waar en bedankte alvast de handelaars die 120 prijzen hadden geschonken en kondigde aan dat het district daar nog 12 prijzen aan had toegevoegd, waaronder twee fietsen, de hoofdprijzen.

“Onschuldige handen” van collegeleden trokken dan achtereenvolgens uit de 40 kaarten de verschillende prijzen, gaande van fietstassen, over handdoeken, wellness pakketten, waardebons en flessen wijn tot de fietsen.  Het waren uiteindelijk de spaarkaarten van Marc Leemans en Jozef Chapel die als laatste uit de pot kwamen en zij wonnen dus allebei een fiets.  Een feestelijke drink besloot de ontvangst, met vanuit het district de belofte ook volgend jaar een gelijksoortige actie te organiseren. (jdh)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *