Erik Simons, Christel Rapier en Frank Van den Bergh te kijk in Antwerpse Galerie Mia- Art

Erik Simons, Christel Rapier en Frank Van den Bergh


ANTWERPEN/STABROEK – Erik Simons, Christel Rapier en Frank Van den Bergh bundelen tot 6 oktober hun creativiteit in de Antwerpse Galerie Mia-Art. Het is een gratis tentoonstelling waar klei, kleur en installatiekunst elkaar vinden.


Na deelname aan de tentoonstelling R.A.M in Ramsel, ook wel “het Watou van de Kempen” genoemd en een groepstentoonstelling in galerie P. in Oostende tijdens de vakantiemaanden laat Stabroekenaar Erik Simons de polderklei nog steeds niet los. Zijn nieuwe werken zijn momenteel te zien in galerie mia-Art in Antwerpen. Elk werk is een ode aan de natuurlijke schoonheid van het polderlandschap, een verhaal dat zich ontvouwt tussen de klei en de zilte zeebries.

Het werk van Christel Rapier laat zich moeilijk categoriseren, omdat dit continu evolueert en groeit als gevolg van nieuwe invloeden, ideeën en ontmoetingen. Vrij van alle trends. Ze is gefascineerd door kleur en textuur. Haar praktijk leunt zwaar op experiment, materiaal- en techniekonderzoek. Een constante blijft een zoektocht naar eenvoud en essentie. 

De recyclagekunst van Frank Van den Bergh is ontstaan uit zijn diepe passie en jarenlange ervaring als professionele lijstenmaker voor beroemde kunstenaars. De lijmtubes, die hij gebruikt in zijn werk, krijgen een nieuw leven in zijn kunst. 

De tentoonstelling loopt nog tot zondag 6 oktober op vrijdag van 16 tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 14 tot 18.00 uur. Vrijdag 3 oktober ben je welkom van 14 tot 18.00 uur in Galerie mia- Art Klapdorp 60 Antwerpen
Info: www.mia-art.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *