Sportieve Ekerenaren lopen EkeRun

©Jonathan Ramael

EKEREN – De herfst wordt in Ekeren ingelopen door deelname aan de EkeRun, de herfstloop doorheen het Veltwijckpark en het natuurgebied Oude Landen.


Er is keuze uit drie mogelijke trajecten met telkens maximaal 200 deelnemers. De “gevorderde” lopers kunnen de 10 km aan of kiezen eerder voor de 5 km. De “beginners” of de lopers met familie/kinderen zullen misschien eerder de 2 km lopen of wandelen, alles kan.

In het Veltwijckpark zullen op 27 oktober de bomen hun prachtige herfstkleuren laten bewonderen en in de Oude Landen kun je langsheen de Oudelandse Beek lopen en de Galloway-runderen bewonderen.

Zoals steeds is de deelname gratis en bovendien krijgt elke deelnemer bij aankomst een warme kop soep aangereikt. Alle deelnemers verzamelen te 10 uur aan het poortgebouw van kasteel Veltwijck in het park. Vooraf inschrijven is noodzakelijk en dat kan via de links op www.ekeren.be maar let op, er worden slechts 200 deelnemers per traject toegelaten dus niet te lang twijfelen om in te schrijven. (jdh)

©Jonathan Ramael

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder