Feestweekend Chiro met alomgekende Fietsenrally en barbecue op zaterdag 14 september

foto van de rondvlucht van de winnaar van vorig jaar ©chiro Kievitjes

ZANDVLIET – Ook dit jaar organiseert de Chiro opnieuw een legendarische Fietsenrally op zaterdag 14 september. Tijdens een prachtige fietstocht van ongeveer 20 à 25km voor jong en oud moeten cryptische vragen opgelost worden. 

Vertrek tussen 09u00 en 11u00; aankomst voor 18u00 op de Chiro (Keyserhoeve 76-78, Zandvliet), waar een knotsgekke schiftingsvraag volgt. In totaal meer meer dan 100 waardevolle prijzen, met ook dit jaar weer een uitzonderlijke en exclusieve hoofdprijs: een rondvlucht boven de Polder in het snelste lichtgewicht sportvliegtuig ter wereld!
Inschrijven voor Fietsenrally: dag ter plaatse tussen 09u00 en 11u00 – Slechts €5 per inschrijvingsformulier.

Chiro barbecue en Dag van Jan en Alleman
Naar goede gewoonte blijft ook het overheerlijke barbecue-concept op zaterdagavond ongewijzigd: uitgebreid buffet, heerlijk vlees van Slagerij Wannes, fijn geselecteerde wijnen, speciaalbieren, een springkasteel, kinderanimatie… . Inschrijven op voorhand blijft nodig (of je nu al dan niet mee doet met de Fietsenrally), en kan via het inschrijvingsformulier op www.kievitjesnest.be .

Op zondag is iedereen welkom op de “Dag van Jan en Alleman”: jongeren om de Chiro te leren kennen; ouderen om samen met de oud-leiding nog eens…jong te zijn.
Wordt ongetwijfeld weeral een plezant septemberweekend in Zandvliet!

Meer info: www.kievitjesnest.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *