Fotogroep Look pakt weer uit


HOEVENEN – De jaarlijkse fototentoonstelling van regionale fotogroep Look komt er weer aan. Ook nu wordt er bijzonder artistiek werk gepresenteerd. Met plezier en voldoening zien wij de producten van nieuwe leden gepresenteerd worden.

Natuurlijk komen ook de pareltjes van eenieder apart aan bod. Het is een heel spectrum in de breedte geworden zoals macro, architectuur, reizen, landschap en natuur.
Een van onze senioren opperde het idee om het Lam Gods zoals dat in Gent in de Sint Baafs kathedraal hangt, opnieuw vorm te geven naar de huidige actualiteit. Dit grote kunstwerk is door gebroeders van Eyck in 1432 gemaakt. Opengeklapt zijn er 12 panelen tegelijk te zien. Door de fotogroep is elk paneel met heden ten daagse beelden ingevuld wat met veel enthousiasme opgepakt en uitgevoerd werd. Van die uitvoering is ook een videofilm “The making of” gemaakt die naast het splinternieuwe kunstwerk afgespeeld wordt.
Het grote werk is (met 12 panelen) in het groot afgedrukt en wordt vergezeld van een uitleg over de huidige symboliek.


Tijdens uw bezoek kan er ook in de cafetaria wat genuttigd worden zodat je de tijd kan nemen om al dit moois te bewonderen.
De fototentoonstelling vindt plaats in kerk Attenhoven, Kerkstraat 125, 2940 Hoevenen op zaterdag 10, zondag 11, donderdag 15, vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 augustus telkens van 10u tot 17u.
Inkom gratis.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder