50 dosissen cocaïne in onderbroek

EKEREN – Het wijkteam van Ekeren patrouilleerde vrijdag 26 juli, anoniem en in burger. In de late namiddag merkten ze een wagen op met een Nederlandse nummerplaat. Na een tijdje werd de bestuurder gewenkt door een voetganger. Er was kort contact tussen beide personen, en de voetganger stak iets in zijn broekzak. Beide personen werden gecontroleerd.

De bestuurder van het Nederlandse voertuig had 6 dosissen cocaïne verkocht aan de voetganger. Bij de fouille bleek hij nog 50 dosissen cocaïne in zijn onderbroek te hebben verstopt. In de wagen werden nog 3 dosissen en 900 euro gevonden. De drugs, het geld, de gsm’s, de wagen en 58 verpakte edelsteentjes werden in beslag genomen. De speekseltest reageerde positief op cocaïne.
De 29-jarige bestuurder moest zijn rijbewijs onmiddellijk inleveren en hij werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter. De koper werd verhoord en betaalde een onmiddellijke minnelijke schikking.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder